Tuesday 7 March 2017

KDI

Sotsiaalmeedia


Vaatasin üle KDI töötaja Olivia poolt tehtud sotsiaalmeedia postitused ja selleks, et pilte paremaks saada kutsusin minuga ühes külalistemajas elavad poola fotograafi Aleksandra Dynase Oliviale väikest fotokoolitust tegema.

Kangad


Naised õmblevad tooteid peamiselt aafrika kangastest. Asjade jaoks, nagu käekotid, pajakindad jne. ostavad naised ise materjali ja õmblevad müügiks need valmis. Riiete õmblemisega on keerulisem, sest enamasti õmblevad naised riideid võetud mõõtude järgi ja piltidel toodud täpselt samasuguseid kangaid pole kliendi jaoks enamjaolt saada. Selleks, et klient sobiva kangaga riideeseme saaks peab ta selle kanga ise Kampalast kaasa tooma. Selline korraldus on aga paljude klientide jaoks vastuvõetamatu.
Naistega peetud koosolekul tegin ettepaneku väikese kangalao tekitamiseks. Naised olid selle mõttega nõus, ning ostsime 120 jardi erinevaid kangaid. Nüüd saavad kliendid 10 kanga vahel valida.

Aliinega kangaid valimas

Uuenduskuur



Ammune KDI vabatahtlik Vivienne kes Saksamaal KDI tooteid müüb oli samuti Kampalas KDI-d külastamas. Otsustasime Viviennega, et teeme KDI poes natuke puhastustööd ja remonti. Tõstsime kogu poe kraamist tühjaks ja värvisime üle koledamad poe seinad.

Lisaks koristamisele ja värvimisele parandasin ära vana raadio ja Vivienne hoolitses ka Olivia väikse poja Brightoni eest.


No comments :

Post a Comment